Forum Forum Ogólnotematyczne / Bez rejestracji Strona Główna Forum Ogólnotematyczne / Bez rejestracji
Forum o wszystkim i dla wszystkich Gry,Tapety,Newsy,Internet,Programy,Sprzęt komputerowy,Tricki,i wiele innych...
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

LipSil Szczecin OPINIE

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ogólnotematyczne / Bez rejestracji Strona Główna -> Różne tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 9:19, 03 Lut 2016    Temat postu: LipSil Szczecin OPINIE

Jakie macie doświadczenia z tą kliniką?
Warto zapisać się tutaj na zabieg powiększania ust ?
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Pon 11:19, 15 Lut 2016    Temat postu:

Moim zdaniem warto, w szczególności, że pani doktor zna się na rzeczy i nie jeden zabieg ma za sobą.
Ja kierowałam się własnie opiniami znajomych, opinii w internecie, i nie wyszłam na tym źle Grey_Light_Colorz_PDT_15
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Pon 8:45, 29 Lut 2016    Temat postu:

Ja byłam na powiększaniu ust i powiem szczerze, że efekt jest kapitalny.
Totalna zmiana.
Pani doktor podchodzi do zabiegów bardzo odpowiedzialnie, więc można jej zaufać Grey_Light_Colorz_PDT_15
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Pon 9:14, 07 Mar 2016    Temat postu:

Faktycznie. Świetna specjalistka. Doskonale przygotowuje do zabiegu, chętnie radzi, jest konkretna i widać, że lubi to co robi.
Za taką jakość warto zapłacić więcej.
Polecam!
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Czw 9:11, 31 Mar 2016    Temat postu:

w Szczecinie jest bardzo popularna i wiem dokładnie, że przyjeżdżają do niej z drugiego końca Polski
więc faktycznie musi być profesjonalna w tym, co robi
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Śro 19:40, 01 Cze 2016    Temat postu:

ja trochę się bałam powiększania ust, ale pani doktor mnie uspokoiła
ceny nie są małe, ale dla wysokiej jakości naprawdę warto.
polecam Grey_Light_Colorz_PDT_15
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Pon 7:01, 27 Cze 2016    Temat postu:

gdzie dokładnie znajduje się ta klinika???
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Śro 23:11, 06 Lip 2016    Temat postu:

Anonymous napisał:
gdzie dokładnie znajduje się ta klinika???



ul. 3-go Maja 25 w Szczecinie oczywiście Grey_Light_Colorz_PDT_18
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Pon 14:11, 02 Sty 2017    Temat postu:

zastanawiam się poważnie nad botoxem , różne opinie słyszałam, ale ta klinika wydaje się byc profesjonalna i pewna
co sądzicie?
macie jakieś doświadczenia z botoxem ? tutaj własnie
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Pią 14:35, 03 Mar 2017    Temat postu:

Anonymous napisał:
zastanawiam się poważnie nad botoxem , różne opinie słyszałam, ale ta klinika wydaje się byc profesjonalna i pewna
co sądzicie?
macie jakieś doświadczenia z botoxem ? tutaj własnie



ja jestem z botoxu bardzo zadowolona, miałam go tutaj robiona, pięknie odmłodził skórę, zniwelował zmarszczki, ale tak naturalnie, by możliwość wyrażania emocji były zachowane
klinika bardzo dobra, moim zdaniem jedna z lepszych w Polsce, więc powinnaś być zadowolona Grey_Light_Colorz_PDT_18
Powrót do góry
Gość







PostWysłany: Pią 7:57, 07 Lip 2017    Temat postu:

ja natomiast muszę pochwalić powiększanie ust kwasem hialuronowym Grey_Light_Colorz_PDT_18
zabieg nie był dla mnie bolesny,a efekt jaki dał..
Grey_Light_Colorz_PDT_18
miłe zaskoczenie
nie spodziewałam się, że usta zyskają taki wygląd , i takie krągłości Grey_Light_Colorz_PDT_15
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Ogólnotematyczne / Bez rejestracji Strona Główna -> Różne tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin